Märkas Mera jobbar med profil- och promotionprodukter – produkter som kommunicerar. Det betyder att vi kan erbjuda dig som kund allt från kläder, elektronik till lite mer exklusiva produkter. Vi har naturligtvis också produktmedia  – prylar du som ger bort för att marknadsföra dig, ditt företag och dina tjänster.

Oavsett vilken produkt du är ute efter så tar vi fram det du behöver i samarbete med dig. Ska du och dina medarbetare exempelvis ha kläder så ska det vara rätt kläder och kläder som ni trivs och kan jobba i. Samtidigt ska de kommunicera ut ert varumärke. Dina profilkläder ska vara snygga, funktionella och det är är vår personliga service kommer in och det därför allt vårt jobb börjar med ett personligt besök.

Produktmedia

Är det produktmedia som du tänker ge bort så tar vi fram precis just den eller de produkter som bäst bär fram ditt varumärke. Märkas Mera jobbar så som vi heter och vi älskar att hitta det där lilla extra.

Den där produkten som gör att du skiljer ut dig från mängden – kort sagt vi vill att du ska Märkas Mera.

Då det är ditt varumärke vi jobbar med så är vi noga med att se till att det uppfattas på rätt sätt. Vill du att dina kunder ska uppfatta dig och ditt varumärke som något som står för hög kvalitet så måste du också välja promotionprodukter som håller hög kvalitet. Därför jobbar Märkas Mera bara med kända, väletablerade leverantörer som erbjuder produkter som motsvarar våra och dina krav.

Tillsammans med dig tar vi fram de produkter du behöver och det kan vara allt från elektronik, pennor till de kläder som du och dina medarbetare ska ha på er. Det sista är viktigt – glöm inte bort att du och dina medarbetare är bra och viktiga bärare av budskap och förvaltare av ditt varumärke.

Kontakta oss så kommer vi /Hälsningar Mats Lindgren